ONLINE EVENEMENTEN

Wij zetten ons in om met onze online evenementen mensen bij elkaar te brengen in tijden van social distancing. In onze professionele online workshops & events staat samen plezier maken centraal. Bij iedere activiteit worden jullie meegenomen in een interactief en gezellig programma door onze enthousiaste professionals. Een gegarandeerd programma vol plezier.

Met verschillende online evenementen bieden wij een alternatief in een tijd dat samenkomen op een fysieke manier lastig is. Zo bieden wij een veilige manier van samenzijn en creƫren op deze manier voor u de mogelijkheid om aan teambuilding te doen en zo de betrokkenheid bij uw bedrijf te vergroten. Ook kunnen de online evenementen een alternatief zijn voor een bedrijfsuitje. In overleg kunnen wij met u bepaalde elementen toevoegen die uw evenement nog persoonlijker maken.

Bereikbaarheid en kwaliteit

Onze online evenementen worden aangeboden via Zoom. Zo zijn de online evenementen goed toegankelijk voor alle deelnemers. Ook wordt er gebruik gemaakt van een professionele studio met hoogwaardige apparatuur om uw evenement er goed uit te laten zien.

Internationaal

Al onze online evenementen kunnen wij ook aanbieden in het Engels. De online wijnproeverijen kunnen wij ook nog aanbieden in het Frans.