ONLINE KOOKWORKSHOP

Met onze kookworkshops zetten wij ons in om mensen bij elkaar te brengen in tijden van social distancing. In onze professionele online kookworkshops staat samen plezier maken centraal. Bij iedere activiteit worden jullie meegenomen in een interactief en gezellig programma door onze enthousiaste professionals. Een gegarandeerd programma vol plezier.

De online kookworkshop wordt afgewisseld met kleine pauzes onder begeleiding van gezellige muziek zodat er tussendoor gezellig geborreld en gekletst kan worden tussen de deelnemers. Bovendien is het evenement voorzien van interactieve elementen die de deelnemers bij de show betrekken voor een extra fun factor. Gedurende het evenement worden de deelnemers ondersteund met visuele ondersteuning en tips zodat het evenement voor iedereen goed te volgen is. Ook is er een speciaal Zoom panel waarmee gecommuniceerd kan worden voor vragen en antwoorden. De hele show zal begeleid worden door gezellige muziek en natuurlijk is er ook ruimte voor verzoeknummers. Wij kunnen al onze evenementen ook in het Engels aanbieden.

Wij werken met vaste kookthema’s, zo weet u vooraf wat u gaat maken. Wij zorgen voor de recepturen en boodschappenlijstjes. Wij zullen de recepturen zo aanbieden dat er gemakkelijk ook voor meerdere mensen gekookt kan worden doordat de recepturen zich aanpassen aan het ingevoerde aantal mensen.

Bereikbaarheid en kwaliteit

Onze online kookworkshops worden aangeboden via Zoom. Zo is het evenement goed toegankelijk voor alle deelnemers. Ook wordt er gebruik gemaakt van een professionele studio met hoogwaardige apparatuur om uw evenement er goed uit te laten zien.

Boodschappen liever thuisbezorgd?

Wij werken zoveel mogelijk samen met leveranciers die staan voor goed en verantwoord geproduceerde voeding waarin het welzijn van dier, mens en milieu centraal staat. Om u te ontzorgen bieden we ook aan de boodschappen thuis te bezorgen. Dit doen wij geconditioneerd in heel Nederland en België met uitzondering van de wadden eilanden. Voor een van A tot Z ontzorgde kookworkshop. Dit is wel tegen een meerprijs voor de boodschappen en bezorging.

Online Kookworkshop (standaard)

Tijdens deze online kookworkshop gaan we een voorgerecht en een hoofgerecht koken. Tussendoor is er een pauze om het voorgerecht te eten en te praten met de andere deelnemers. Zo ontstaat er toch een gevoel van samenzijn. Samen koken, samen eten.

Online kooksworkshop (premium)

Tijdens deze online kookworkshop gaan we een voorgerecht en een hoofgerecht koken met iets luxere producten. Tussendoor is er een pauze om het voorgerecht te eten en te praten met de andere deelnemers. Zo ontstaat er toch een gevoel van samenzijn. Samen koken, samen eten.

Online kookworkshop (custom)

Als u een ander idee heeft hierover kunnen we altijd in overleg de online kookworkshop verzorgen die u voor ogen heeft. Ook kunnen we dingen aanpassen om de online kookworkshop meer naar u wens te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

CONTACT