ONLINE TEAMUITJE

Bent u opzoek naar een leuk online teamuitje dan hebben wij iets leuks. In samenwerking met onze partner van de Disco Bingo kunnen wij dit gezellige online teamuitje verzorgen. Dus zet de drankjes en hapjes maar klaar want dit wilt u niet missen. Zo zijn er ook leuke prijzen te winnen voor u en uw collega’s met dit online teamuitje. Ook bieden wij een leuke interactieve pub quiz aan met een mooie prijs voor de winnaar. Kortom gezellig samenzijn op afstand!

Disco Bingo event

Geniet met uw collega’s van dit gezellige evenement. Een bingo en muziekshow ineen. Een bingokaart met namen van muzieknummers. Een dj die muzieknummers draait. Raad u het goed dan mag u een kruisje zetten. Als u bingo heeft dan wint u een prijs, maar als het fout is dan wordt er gedraaid aan het rad. En die staat vol met rare opdrachten………

Pub quiz

Geniet met uw collega’s van dit gezellige online teamuitje. Wij kunnen de pubquiz zo lang maken als u wilt met verschillende categorieën. Boordevol leuke foto’s, filmpjes en muziekfragmenten. Dit spel kan gespeeld in gezellige teams of individueel. Dit alles op gepaste afstand. Voor de winnaar is er een leuke prijs te winnen met dit online teamuitje. In de lay out kunnen we uw bedrijf steeds laten terug komen. Ter ondersteuning van de gezelligheid kunnen we ook lekkere borrelpakketten toesturen aan de deelnemers. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Heeft u interesse in een van deze online teamuitjes neemt u dan contact op voor een persoonlijke offerte met ons contactformulier.

CONTACT