VOOR ZZPers

ZZP'ers


Ben je ZZP’er in de horeca of wil je dat worden? Tegen een goed salaris en met een goede begeleiding vanuit ons kantoor dan kan dit! Wij zoeken koks, mensen in de bediening, leidinggevenden en (cocktail)barkeepers. Meld je nu aan voor een vrijblijvend gesprek. Ervaring is wel een must!

Wat kan je van ons verwachten?
Horecawerk moet leuk zijn. Wij bieden daarom werk aan bij leuke diverse opdrachtgevers. Jij hebt de mogelijkheid om ons feedback te geven over het werk en de opdrachtgever. Zodat wij het werkplezier kunnen optimaliseren. Hiernaast werken wij met samen met Factura B.V. Dit bedrijf zorgt ervoor dat jij elke week salaris ontvangt en daarnaast ben je altijd verzekerd van je geld zonder dat je hier zelf achteraan moet. Makkelijk toch? Het geld wordt elke woensdag gestort. Lekker, vlak voor het weekend!

Hoe werkt het?
Meld je bij ons aan als ZZP’er. Stuur je CV met de onderstaande button. Wij maken dan een afspraak met je voor een vrijblijvend gesprek. Heb je wel horecaervaring maar ben je nog geen ZZP’er? Stuur dan ook je CV mee. Wij maken dan een afspraak voor een gesprek. Wij kunnen je helpen en bijstaan met het proces om ZZP’er te worden. Daarna kom je in ons bestand en kunnen wij helpen met het zoeken naar werk.

AANMELDEN VOOR ZZP'ers


Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen, gebruik dan eenvoudig onderstaand formulier. Vul alle verplichte gegevens (aangeduid met *) in, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Browse…
Je cv mag maximaal 2MB groot zijn. Geaccepteerde bestanden: .pdf, .doc en .docx