MY Horeca dé cateraar voor Den Haag en omgeving

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar een cateraar in Den Haag en omgeving? MY Horeca Events biedt catering aan, zowel voor bedrijven als bij je thuis. Je kunt bij ons terecht voor buffetten, BBQ's, High Tea, lunch, borrels, en eigenlijk voor elke gelegenheid die je maar kunt bedenken. Of het nu gaat om je bedrijfsfeest, jubileum, afscheid, verjaardag of huwelijk, wij zorgen ervoor dat het onvergetelijk wordt met onze tot in de puntjes georganiseerde catering op locatie!

Nieuwsgierig geworden wat we je kunnen aanbieden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een catering op maat.

MY horeca cateraar den haag
Catering Den Haag My Horeca
Catering Den Haag My Horeca

Catering op maat voor jouw wensen

Jouw wensen zijn het uitgangpunt voor onze catering op maat. Wens je een speciaal thema voor jouw buffet of ben je met een grote groep? We spelen eenvoudig in op verschillende gelegenheden, groepsgroottes en situaties. Ook houden we rekening met alle dieetwensen en allergieën. Wens je de catering te houden in een bedrijfspand of in een tuin? We regelen een smaakvolle en gezellige catering op maat inclusief drank voor je.

Catering Den Haag My Horeca

Bedrijfsfeest catering

Bestaat jouw bedrijf bijvoorbeeld 10 jaar en wil je het personeel en relaties in de watten leggen? Of wil je het personeel en hun partners bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar? Wat je reden ook is, laat ons de catering voor jouw bedrijfsfeest regelen. Naast catering kunnen we ook een DJ, thematische inrichting, (kinder)activiteiten, en meer organiseren om er een onvergetelijke happening van te maken.

Walking diner

Wil je met jouw gezelschap vrij rondlopen en genieten van de geserveerde gerechten, dan is walking diner iets voor je. In overleg bepalen we hiervoor de prijs.

Team MY Horeca

Het team van MY Horeca staat klaar om jou een onvergetelijke catering te bieden, waarbij jouw smaakpapillen verwend worden en waar je met een glimlach aan zult terugdenken. Tjeerd vervult de rol van chef-kok, terwijl Marc en Youri over jarenlange ervaring in horeca management beschikken.

catering den haag tjeerd marc en youri

Cateraar voor Den Haag en omgeving

We cateren in heel de randstad. Vanwege de vestiging van ons bedrijf in de Haagse Binnenstad zijn wij vooral actief als cateraar in Den Haag en omgeving. Onze passie voor koken, het gebruik van verse producten en onze jarenlange ervaring in gastheerschap zijn de ingrediënten voor een super catering. Neem daarom vandaag nog contact op met MY Horeca Events. We maken van jouw event een superfeest!

Contact cateraar MY Horeca Events

Ben je op zoek naar cateraar die jouw event tot een succes maakt? Mail ons je wensen en we nemen zo spoedig contact met je op.