Catering voor Den Haag en omstreken

Heeft u iets te vieren en wilt u de catering op locatie laten verzorgen? MY Horeca Events levert zowel catering aan huis als catering aan bedrijven. U kunt bij ons terecht voor een buffet, BBQ, High Tea, lunch, borrel en eigenlijk voor elke gelegenheid die u maar wenst. Uw bedrijfsfeest, jubileum, afscheid, verjaardag, huwelijk worden onvergetelijk door onze tot in de puntjes georganiseerde catering!

Nieuwsgierig geworden wat wij u kunnen aanbieden?
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een catering op maat.

Een veilig feestje kan weer

Het laatste jaar zijn er veel feestjes niet gevierd vanwege de lockdown. Reden om het nu in te halen. Heeft u een grote tuin of een bedrijfspand? Wij regelen een veilige, smaakvolle en gezellige catering op maat inclusief drank voor u.

Catering op maat naar uw wensen

Uw wensen zijn het uitgangpunt voor onze catering op maat. We houden rekening met al uw dieetwensen en allergie├źn. Wenst u een speciaal thema voor uw buffet of bent u met een grote groep? We spelen eenvoudig in op verschillende gelegenheden, groepsgroottes en situaties.

Bedrijfsfeest catering

Bestaat u bedrijf bijvoorbeeld 10 jaar en wilt u uw personeel en relaties in de watten leggen? Of wilt u uw personeel en aanhang bedanken voor alle inzet van het afgelopen jaar? Genoeg redenen om de catering van uw bedrijfsfeest door ons te laten regelen. Wij kunnen naast de catering ook een DJ, inrichting op thema, (kinder-)activiteiten enz. organiseren voor een onvergetelijke happening.

Walking dinner

Wilt u met uw gezelschap vrij rondlopen en genieten van de geserveerde gerechten, dan is walking dinner iets voor u. In overleg bepalen wij hiervoor de prijs.

Cateraar voor Den Haag en omgeving

Wij cateren in heel de randstad. Vanwege de vestiging van ons bedrijf in de Haagse Binnenstad zijn wij vooral actief als cateraar in Den Haag en omgeving. Onze passie voor koken, het gebruik van verse producten en onze jarenlange ervaring in gastheerschap zijn de ingredi├źnten voor een super catering. Neem daarom vandaag nog contact op met Marc en Youri van MY Horeca Events. Zij maken van uw event een superfeest!

Contact cateraar MY Horeca Events

Bent u op zoek naar cateraar die uw event tot een succes maakt? Mail ons uw wensen en wij nemen zo spoedig contact met u op.

CONTACT