Kookworkshop

Zoekt u een gezellige kookworkshop in Den Haag voor uw collega’s, familie of vrienden?
De kookworkshops van MY Horeca Events betekenen samen koken, eten en genieten. Dit is mogelijk vanaf 8 t/m 60 personen in de sfeervolle kookstudio ‘Koken op Maat’ aan de Prinsegracht 40 in Den Haag. Het is een fantastisch uitje voor een groep collega’s als teambuilding en ook voor een vriendengroep, vrijgezellenfeest of familiefeest.

Bent u op zoek naar een leuke kookworkshop voor een grote groep? Wij bieden op maat een workshop koken aan voor uw familie, vrienden of bedrijf. Mail ons uw wensen en wij nemen zo spoedig contact met u op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken en u een passend voorstel kunnen doen.

Programma kookworkshop

Onder leiding van enthousiaste en ervaren koks leert u de fijne kneepjes van het koken. Een workshop koken bij MY Horeca Events kan er als volgt uitzien:

 • Een maaltijd, bestaande uit drie vaste gangen of een driegangen hapjes menu met meerdere kleine gerechtjes, tapas of amuses per gang.
 • Een drankarrangement met 6 drankjes (gemiddeld) per persoon, wijn, bier of frisdrank.
 • Voldoende begeleiding, instructie en een afwasser.
 • Onbeperkt koffie of thee.
 • Karaffen water.
 • Koken met alleen maar dagverse ingrediënten.
 • Een schort in bruikleen.
 • Muzikale omlijsting.
 • Een receptenboekje om mee naar huis te nemen; in de kookstudio werken we met een kladversie.
 • Tijdsduur: vier uur.

Kosten: € 69,50 per persoon inclusief de aangegeven hoeveelheid drank, exclusief BTW. Variaties in tijdsduur, aantal drankjes en prijs zijn vanzelfsprekend bespreekbaar.

Menu naar keuze

In samenspraak met u bepalen wij het menu. Maak uw wensen kenbaar en wij maken een workshop op maat. U kunt kiezen uit een van de vele driegangenmenu’s uit alle windstreken van Europa, Zuid-Amerika tot Zuidoost-Azië. Kies voor een vast driegangenmenu of een van de vele hapjesmenu’s met vier hapjes per gang. Dit zijn twaalf hapjes in totaal.

Kookworkshop MY Horeca

Maatwerk kookworkshop

MY Horeca Events verzorgt een kookworkshop zoals u wenst. Maatwerk is het sleutelwoord! Hieronder vindt u een aantal ideeën voor geslaagde workshops:

 • Landenworkshop: traditioneel Spaans, Italiaans, Zuid- Amerikaans, Chinees, Hollandse Pot en nog veel meer!
 • High Tea of een lunch. U zult versteld staan over de culinaire uitdagingen die een High Tea of een lunch biedt.
 • Speciale thema kookworkshops: werk met bijzondere ingrediënten of maak een vijf- of zes gangen menu.
 • Quiz voor teambuilding.
 • Kookworkshop aangepast aan Kerst, Moederdag, Vaderdag, enz.

Hoe werk het?

De workshop koken wordt met veel passie en sociale bewogenheid begeleid door het team van MY Horeca. De ervaren koks hebben alles onder controle, ook met grote gezelschappen. Zij geven de deelnemers vertrouwen in hun eigen kunnen en creëren een relaxte sfeer waarbij er geen druk wordt uitgevoerd op de deelnemers.

Online kookworkshop

Centraal gelegen

De koken workshops vinden plaats in een 18e-eeuwse ambiance in de Haagse binnenstad met cafés, winkels en overige uitgaansmogelijkheden om de hoek. Onze locatie aan de Prinsegracht 40 is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto, dan kunt u gebruik maken van de nabijgelegen parkeergarage. Veel nabijgelegen ministeries en bedrijven maar ook families en vriendengroepen hebben hun weg gevonden voor een gezellig uitje in onze kookstudio.

Rondvaart en workshop boksen

Voor een dagvullend programma kunt u ook bij ons terecht. Onze kookworkshop in Den Haag is ideaal te combineren met andere activiteiten. Zo bieden wij een workshop koken aan in combinatie met een rondvaart in de Haagsche grachten en/of een workshop boksen voor sportievelingen. Laat het ons weten en wij plannen voor u een totaalprogramma afgestemd op uw wensen.

Vergaderruimte

MY Horeca Events verhuurt ook vergaderruimte voor teamoverleg, trainingen, hei-dagen en/of seminars. Op maat kunt u ons daarnaast ook een smaakvol diner, lunch en zelfs een ontbijt toevertrouwen die wij vers voor u bereiden.

Contact

Bent u enthousiast geworden om uw uitje met familie, vrienden of bedrijf bij ons in de kookstudio in Den Haag te houden? Mail ons uw wensen en wij nemen zo spoedig contact met u op.

CONTACT