Private dining

Zoekt u een mooie ruimte voor private dining om in alle rust zakelijks iets te bespreken? Of zoekt u een besloten ruimte voor een private dinner in familie- of vriendenkring om iets persoonlijks te vieren? Onze sfeervolle 18-eeuwse ambiance aan de Prinsegracht 40 in Den Haag leent zich bij uitstek voor een diner bij een speciale gelegenheid in besloten kring.

Wenst u in alle rust privé te dineren?
Maak een afspraak om onze ruimtes vrijblijvend te bekijken!

Private dining van 8-60 personen

U kunt in alle rust bij MY Horeca dineren. Wij hebben voldoende ruimte voor groepen tussen de 8-60 personen die in privacy wensen te dineren. Wij beschikken over drie aparte ruimtes van verschillende afmetingen, variërend van groot naar klein. Ideaal om iets te vieren of te bespreken.

Geen keuken is ons te gek

MY Horeca serveert smaakvolle privé diners, lunches en/of borrels! Wij koken alleen maar met dagverse ingrediënten. Koken is onze passie en wij hebben jarenlange ervaring in gastheerschap. Wij bieden daarnaast verschillende keukens aan. Of het nu Italiaans, Indisch, vegetarisch of fusion is, niets is ons te gek! Uiteraard houden wij daarbij rekening met uw dieetwensen.

3-,4-,5- of 6- gangen privé diner

Wij bieden diverse arrangementen aan waarbij de drankjes op nacalculatie gaan. Hieronder treft u ons standaard aanbod voor een privé diner:

Private diner 3-gangen: € 39,50
Private diner 4-gangen: € 44,50
Private diner 5-gangen: € 49,50
Private diner 6-gangen: € 55,00

Wilt u met uw gezelschap vrij rondlopen in de zaal en genieten van de geserveerde gerechten dan is een walking dinner mogelijk iets voor u. In overleg bepalen wij hiervoor de prijs.

Private dining in Den Haag

Ons pand bevindt zich in de Haagse binnenstad en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto, dan kunt u gebruik maken van de nabijgelegen parkeergarage. Veel overheidsorganisaties en bedrijven bevinden zich in hartje Den Haag en daardoor vlakbij onze locatie om private dining in Den Haag centrum te organiseren.

Vergaderruimte

Wilt u naast private dining ook vergaderen? MY Horeca biedt vergaderruimtes aan voor overleg, training of hei-dagen. Dit kan vanaf een paar uur tot de gehele dag en is inclusief koffie en thee. Ook is er een flipover en beamer beschikbaar.

Contact

Zoekt u een sfeervolle locatie voor een private dinner? Laat u vrijblijvend informeren door Marc en Youri van MY Horeca. Mail ons uw wensen en wij nemen zo spoedig contact met u op.

CONTACT