Vergaderruimte

Zoekt u een mooi centraal gelegen vergaderruimte in hartje Den Haag? MY Horeca Events beschikt over twee sfeervolle rustige vergaderruimtes in de 18e-eeuwse ambiance aan de Prinsegracht. De vergaderlocatie is uitermate geschikt voor werkoverleg, trainingen, hei-dagen of seminars. Wij verwelkomen groepen tussen de 8-60 personen voor een paar uur tot de gehele dag.

Wenst u een centraal gelegen sfeervolle vergaderruimte?
Maak een afspraak om onze ruimtes vrijblijvend te bekijken!

Kosten vergaderruimte

Standaard in de kosten van de vergaderruimte zijn koffie en thee inbegrepen en kunt u gebruik maken van een flipover en beamer.

Huur vergaderruimte voor 1 dagdeel inclusief: flipover en gebruik beamer
€ 275,00

Huur vergaderruimte voor 2 dagdelen inclusief: flipover en gebruik beamer
€ 495,00

Koffie/thee arrangement bij de vergadering inclusief: water, zoetigheid en fruit
€17,50 p.p. per dagdeel

Tegen een meerprijs bieden wij u ook schrijfgerei aan. Kunnen niet alle collega’s of relaties in de ruimte aanwezig zijn? Hiervoor bieden wij streamingsdiensten aan. Zo kan het managementteam bij ons aanwezig zijn, waarbij wij verbinding faciliteren met uw werknemers op een andere locatie.

Centraal gelegen locatie

De vergaderlocatie van MY Horeca Events bevindt zich in de Haagse binnenstad en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Komt u met de auto, dan kunt u gebruik maken van de nabijgelegen parkeergarage. Veel overheidsorganisaties en bedrijven bevinden zich in hartje Den Haag en daardoor vlakbij onze locatie om een vergaderruimte in Den Haag centrum te huren.

Op maat meer activiteiten voor teambuilding

U kunt bij ons ook terecht om in besloten kring te lunchen, borrelen of dineren voor private dining. Wel zo prettig als u iets te bespreken heeft wat niet voor andere oren is bestemd en u niet gestoord wil worden. Zoekt u ook nog een originele invulling van een zakelijk samenzijn met uw relaties of collega’s? Wij bieden kookworkshops aan, die ideaal zijn om elkaar beter en op een andere, informele manier te leren kennen. Indien gewenst kunt u deze kookworkshops ook combineren met een rondvaart in de Haagsche grachten en/of een workshop boksen voor sportievelingen.

Contact

Zoekt u een sfeervolle vergaderlocatie? Laat u vrijblijvend informeren door Marc en Youri van MY Horeca Events. Mail ons uw wensen en wij nemen zo spoedig contact met u op.

CONTACT