Kookstudio Koken Op Maat

Kookstudio Koken Op Maat is gevestigd in de binnenstad van Den Haag in een sfeervol 17e eeuw pand aan de Prinsegracht. De kookstudio is centraal gelegen, je vindt op loopafstand het openbaar vervoer, een parkeergarage en het uitgaansgebied in het centrum van Den Haag.

Kookstudio als meer dan 18 jaar een begrip in Den Haag

In de kookstudio worden al meer dan 18 jaar gezellige kookworkshops gegeven met alleen verse ingredi├źnten vanaf 8 t/m 60 personen. Eerst door eigenaar Peter Kaptein en sinds zijn pensioen door zijn zoon Youri Kaptein en zijn compagnon Marc van Hogerlinden.

kookstudio

Historische pand

Als je binnenloopt waan je je in een prachtig stukje Haagse historie. De kookstudio dateert uit 1650 en heeft een klassiek rococo plafond en nog vele andere originele details.

Welkom

Niet alleen families en vriendengroepen, maar ook bedrijven en ministeries hebben hun weg gevonden naar onze kookstudio voor een gezellig uitje of heidag. Wij zijn inmiddels een begrip in Den Haag geworden. Niet alleen met live kookworkshops maar ook met online kookworkshops. Daarnaast bieden wij onze ruimte aan voor vergaderingen, private dining of catering. Wij kijken uit naar je komst.